Vegyészkedés...

pn 202./hadinapló IX. – az elveszett szüzesség – 2. nap 20:30

Hát ez is megvolt… Közép-Izraelben folytatódik az élet az első riasztás, rakétaeső után. Azt írják a neten az 1991-es Öböl-háború óta nem volt példa arra, hogy éles légi riasztás lett volna Tel-Avivban. Ülök és várok, fülelek. A szomszéd, biztonsági szoba ajtaja nyitva. Lehet nem lesz több, lehet egy óra múlva, lehet kettő, vagy éppen csak két perc múlva…

Kicsit olyan érzés, mint amikor az ember elveszítette a szüzességét (azaz még nem teljesen, hiszen saját füllel nem hallottam  “idehaza” a szirénát), hát ez is megvolt.

Friss hírek helyi idő szerint 20:30-kor:

30 000 tartalékost mozgósít a hadsereg

Barak védelmi miniszter szerint, most Tel-Avivban azt érezzük, amit a dél-izraeliek már régen: “Today in Tel Aviv we are feeling what over a million residents of the South have been feeling for a long time,”

Ashdodban és Beer Shevan folyamatosan hullanak a gázai “ajándékok”

– a szárazföldi erőket a Gázai övezet határán vonják össze, hogy egy esetleges politikai döntés után megindulhasson a hadművelet egy újabb szakasza

Amíg áram és Internet van folyamatosan jelentkezem Ramat Ganból. A helyzetre való tekintettel képek szerkesztgetésétől egy ideig most eltekintenék.

3 című bejegyzés “pn 202./hadinapló IX. – az elveszett szüzesség – 2. nap 20:30” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. szeretettel udvozlunk a klubban! 🙂 ha esetleg szeretned kicsit kozelebbrol is elvezni ezt az eloadast, szivesen latlak ismet a hetvegere!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s