Egy cikk a legújabb Szarvas Timesba

Ha rád tör a „SZARVAS HIÁNY‿!

Biztos veletek is gyakran előfordul ebben az őszi, borongós időben, hogy rátok tör a „SZARVAS HIÁNY‿, és legszívesebben beülnétek egy időgépbe, visszarepülnétek a táborba, táncolnátok a kupolában, úsznátok a medencében, kiszúrnátok a madrichotokkal,… Összegyűjtöttem néhány ötletet, hogyan elégíthetitek ki (Levi csak te gondolsz a …) az ilyenfajta hiányérzeteteket!

A, Ha a „SZARVAS HIÁNY‿ az élelmiszer boltban kap el:

A tünetek orvoslására talán itt a legkönnyebb gyógyírt találni. Elég, ha olyan terméket fogyasztunk, amelyek valamiért kötődik Szarvashoz. A legegyszerűbb, gyorsan a hűtőpulthoz rohanni, és Meggle frissen köpült vajat vásárolni… Ha ezt esszük reggelire, már biztos jó napunk lesz. Találhatunk még itt Szarvasi Mozarellát, majd a húspulthoz átperdülve kereshetünk különböző, Szarvason készült hústermékeket (pl. Nika kft.). Ne felejtsünk el, venni néhányat a Nagykőrösi Konzervgyár által gyártott dzsemekből se. Innivalóként pedig válasszunk Cserke Kincsét, ezt Cserkeszőlőn gyártják, ami, mint mindannyian tudjuk a 44-es főút melletti település. A nagyon régi szarvasiak biztos nem távoznak majd Theodora ásványvíz nélkül!

B, Ha Budapesten tör rád ez a furcsa érzés:

Kisétálhatsz a Dózsa György útra, leülhetsz egy kicsit a Felvonulási tér macskakövére, behunyhatod a szemed, s máris újra láthatod az autóbuszokat, az izgatott táborozókat… Elbotorkálhatsz a népligeti autóbusz pályaudvarhoz, megnézheted, honnan indul a szarvasi busz, s ha elég türelmes vagy, előbb utóbb biztos jön majd egy békés megyei kávébarna Körös volános busz… Az Andrássy útra kiruccanva, nem messze az Oktogontól, megállhatsz néhány órára, az szarvasi Vas- és Fémipari Szövetkezet mintaboltjának kirakata előtt, s kinézhetsz valamit chanukára, egy szarvas emblémás vízforralót vagy gofrisütőt… A Keletiben a 11-12-es vágányok környékén veheted szemügyre a békéscsabai gyorsvonatra igyekvőket, arra gondolva, hogy ők legalább Mezőtúrig eljutnak… Vásárolhatsz egy jegyet Szarvasra, ez lesz a pénztárcád legértékesebb darabja… A madrichok betérhetnek egy Shell kúthoz, tudjátok háromszög alakú szendvicsért, meg…

C, Az interneten…

Ha net akkor irány a www.camp.jdc.hu, de előfordul, hogy ez nem csillapítja hiányodat, ekkor ott van a múltkori ürességi állapotom terméke a szarvasmifkad.lap.hu…
Kell ennél is több? Amennyiben eszedbe jutnak újabb kielégítő módszerek, írd meg nekem kérlek a paszternak.andras@helyilapok.hu címre!

Folytatása következik!

Kispaszti

%d blogger ezt szereti: