Impresszum

szarvasblog.jpg

Az oldal születéséről: 

„Neked faház, nekem palota!”

Friedman Szása 

Egy Szarvas találkozóra (hivatalosan: golán és hermon izé) ugrottam be a Bálint Házba január közepém. Beköszöntem Friedman Szásának, a szarvasi tábor vezetőjének a Forrásba, aki a táborral kapcsolatos kérdéseket írt a számítógépbe az esti programhoz. Megkérdezte nem jut-e hírtelen valami az eszembe, miután mondtam egy faházakkal kapcsolatos kérdést, közölte, hogy ezt már nem kéne, mert mindet lebontották már. Ekkor éreztem először azt a furcsa érzést a mellkasom környékén… Kicsit beszélgettünk, s felvetette, hogy milyen jó poén lenne, ha az általam szerkesztett tábori weblapgyűjteményre, a http://szarvasmifkad.lap.hu feltennék egy faház képet In memoriam szöveggel… s megígérte, hogy majd küld hozzá képet a bontásról… 

Másnap reggel a tábor hivatalos oldalán olvastam Fifi üzenetét, aki a vatera.hu egyik termékét, a szarvasi faházakat linkelte be. Az oldalon megrázó felvételek voltak a félig bontott házakról… Ezekben a percekben határoztam el, hogy létrehozom ezt az oldalt, mely döntően az Interneten fellelhető anyagokra és az olvasók által beküldött írásokra, fényképekre épül majd. 

Ezúton mondok köszönetet Friedman Szásának az alapötletért, és a lap mottójáért és mindazoknak akik megosztják emlékeiket a világháló lakóival. 

KisPaszti  

—————————————– 

Szerkesztő – edited by:

Paszternák András (KisPaszti)

E-mail:

paszti@hotmail.com

Ha az oldal tartalmát valahol fel szeretnéd használni, a félreértések elkerülése végett írj egy e-mailt a szerkesztőnek!